Continue

New Years Eve
@Home Edition
2021-2022
By Pyrogrammer

De komende jaarwisseling mag er in Nederland, door de medische omstandigheden, opnieuw geen legaal & veilig consumentenvuurwerk worden afgestoken. Daarnaast zijn ook de grote landelijke vuurwerkshows vrijwel allemaal geannuleerd. Om dit toch wel minder leuke jaar met al zijn dieptepunten, maar voor sommigen ook hoogtepunten af te sluiten… af te sluiten mét vuurwerk… heb ik deze film gemaakt. Ik zou zeggen, neem het grootste scherm erbij, de beste geluidsinstallatie en zet het volume KNALLEND hard zodat iedereen kan meegenieten van legaal & veilig consumentenvuurwerk tijdens de komende jaarwisseling.

* Deze film bevat onder andere beelden van de door mij verzorgde Oud & Nieuw consumentenvuurwerkshows van de afgelopen jaren. Dit bevat uitsluitend legaal & goedgekeurd Nederlands consumentenvuurwerk. Hiermee wil ik aantonen dat je met dit vuurwerk, de nodige veiligheidsmaatregelen en de nuchterheid voor mensen iets heel moois kunt neerzetten, waar nog jaren positief over wordt gesproken. Zélfs mensen die niets met vuurwerk hebben, attenderen mij nog steeds op de mooie jaarwisseling shows die ze hebben mogen zien. Daar doe ik het uiteindelijk voor! Mensen doen genieten en ze een mooie jaarafsluiting verzorgen. Geniet ervan en alvast een hele fijne, feestelijke en vooral een KNALLENDE jaarwisseling!

Voor de Youtube liefhebber, maar inleveren op streamingskwaliteit is er de volgende link: https://youtu.be/WpIVKmJ_iFA

Event
New Years Eve - @Home Edition - 2021-2022

Date
December 31, 2021

Place
Online/Digital @Home

 • Wedding Fireworks
  Noordwijk
  September 9, 2013

 • Festival Fireworks
  Kaiser-Karl-Fest
  Übach-Palenberg
  September 14, 2013

 • Zena Trophy
  Consumer Show 1
  Bree (Belgium)
  September 20, 2014